Retourneert informatie

KOMT TERUG

We bieden uitzonderlijke klantenservice en zullen graag retourneren binnen 30 dagen na ontvangst, op voorwaarde dat het geretourneerde artikel zich in de originele en ongebruikte staat bevindt, met alle labels nog bevestigd en met alle originele verpakking.

Als we constateren dat het product niet in volledig verkoopbare staat aan ons is teruggestuurd, we behouden ons het recht voor om een terugbetaling van het artikel te weigeren, or aftrekken tot 20% van de originele verkoopprijs van het terugbetalingsbedrag.Gebruik daarom een geschikte verpakking om uw pakket tijdens het transport te beschermen.

Zodra we de retour hebben ontvangen, geven we een volledige restitutie terug, minus de oorspronkelijke bezorgkosten. Originele bezorgkosten worden niet gerestitueerd.

Vul gewoon ons retourformulier in dat aangeeft wat je terugstuurt en stuur het naar ons op Sanyat bouchaara 2 Av 8 N 25 S.M. SALE .Morocco

Zorg ervoor dat u uw goederen bij ons retourneert, je pakket geeft duidelijk aan dat het een ongewenst item is dat je retourneert en dat de belasting al is betaald. Dit zorgt ervoor dat uw geretourneerde goederen niet in de douane van Marokko worden bewaard, die anders zouden kunnen resulteren in vertragingen bij de verwerking van uw terugbetaling.

 

Houd er rekening mee dat

We accepteren geen retourzendingen op scherp geprijsde producten van een kleine seconde, inclusief Marokkaanse babouche-slippers.

Voor oversized items inclusief extra grote manden, gevulde poefs en vloerkleden en handira, koper moet de retourzending betalen.

Alle Marokkaanse handgeweven producten worden intern gefotografeerd door ons creatieve team, we zorgen ervoor dat de afbeeldingen zo goed mogelijk bij de producten passen, maar als gevolg van de resoluties van het computerscherm kunnen de kleuren enigszins variëren. Als u de exacte tint / tint van een product wilt bespreken voordat u het koopt, belt u ons dan 00212 662 73 17 98. 

Uitwisseling en kosten


We kunnen uw bestelling ruilen als u een andere kleur of maat wenst, zolang het artikel in voorraad is, kunt u ons bellen op 00212 662 73 17 98

Ons retourbeleid is in overeenstemming met de wet op de verkoop op afstand.

In het geval van omruilingen gelden opnieuw verzendkosten tegen het standaardtarief. We zullen, uiteraard, de verzendkosten terugbetalen als er een fout van onze kant is of als het ontvangen item defect is.

Defecte items


All Moroccanhandwoven producten zijn 100% handgemaakt door ambachtslieden over de hele wereld. Vanwege de handgemaakte aard van onze producten, er kunnen kleine tekortkomingen en onvolkomenheden zijn, die volgens ons kenmerken zijn van de processen en bijdragen aan de schoonheid en individualiteit van de items. Helaas kunnen fabricagefouten soms voorkomen, dus als u van mening bent dat een artikel defect is of dat dit niet het artikel is dat u hebt besteld, bieden we u graag een volledige terugbetaling zodra we de geretourneerde goederen hebben ontvangen en geïnspecteerd. Gelieve ons binnen de 5 werkdagen schriftelijk op de hoogte te stellen als u denkt dat het artikel dat u hebt ontvangen, defect is.

Annuleringen
Als u van gedachten verandert en uw bestelling wilt annuleren, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Als uw goederen nog niet zijn verzonden, annuleren we uw bestelling en verwerken we een terugbetaling. In gevallen waarin de bestelling al is verzonden, moet u de goederen aan ons retourneren om een terugbetaling te kunnen verwerken. De kosten van levering worden in dit geval niet terugbetaald. Verloren of beschadigd tijdens doorvoer.
We kunnen geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor verloren of beschadigde items tijdens de verzending. We adviseren u dringend om een bewijs van frankeerbewijs (gratis op uw postkantoor) te verkrijgen wanneer u een artikel retourneert.

We accepteren geen retouren op producten met een korting van enkele seconden, inclusief slippers van Marokkaanse tapijten.

Voor extra grote items zoals extra grote manden, opgezette poefs en vloerkleden en handira, moet de koper de retourzending betalen.

All Moroccanhandwoven producten worden in huis gefotografeerd door ons creatieve team, we zorgen ervoor dat de afbeeldingen zo goed mogelijk bij de producten passen, maar als gevolg van de resoluties van het computerscherm kunnen de kleuren enigszins variëren. Als u de exacte tint / tint van een product wilt bespreken voordat u het koopt, belt u ons dan 00212 662 73 17 98. 

Bezig met laden...