Over ons

MOROCCANHANDWOVEN verhaal

MOROCCANHANDWOVEN  werd geboren in Rabat .  we zijn gefocust op de kruising van modern design, betaalbaarheid en gemeenschap. Alles wat we verkopen is handgemaakt en van goede kwaliteit   ons doel is  om onze klanten te helpen bij het uiten van hun persoonlijke stijl thuis en in de wereld.

Wij geven ook om impact. Door ambachtelijk te ontwerpen en met de hand te maken  , ons handwerkteam heeft onze selectie van gestaag uitgebreid , handgemaakt, duurzaam geproduceerd en Fair Trade Certified™ producten. Er is een verhaal achter alles wat we verkopen—een die begint in Rabat en verder leeft met jou.

MOROCCANHANDWOVEN – brengen van exclusieve items

MOROCCANHANDWOVEN verkoopt een breed scala aan Marokkaans handwerk gemaakt door vakmensen. De goederen op deze website zijn geproduceerd door lokale ambachtslieden en ook vrouwen en mannen van verschillende coöperaties in heel Marokko ( Fez, Marrakech, Rabat, en de Midden-atlas).

MOROCCANHANDWOVEN is een online supermarkt, or ‘’Souk Medina’’, dat maakt het verzenden van een cadeau aan een geliefde of het ontvangen van een item als een traktatie voor jezelf een plezier. Misschien heb je iets gezien tijdens je laatste bezoek aan Marokko, maar kon je het niet in je bagage passen?  Het aanbieden van een breed scala aan cadeau-opties en exclusieve Marokkaanse producten, dit is de Marokkaanse handwerkwinkel waar je op hebt gewacht.

Wij leveren internationaal met express verzending DHL en fedex.

Bezig met laden...